• Op alle producten wordt een standaard garantie geleverd van 30 dagen.
    Deze garantie bevat:

– Hevige slijtage van het leder, waardoor het product niet meer bruikbaar is.

– Loslaten van stiksel, zowel bij hoofdstellen, de lussen van frontriemen, als van het stiksel waarmee de strasskettingen vast zitten op de frontriem. (wanneer er blijkt dat dit door onzorgvuldig gebruik of door bijvoorbeeld het schuren tegen een muur gebeurd valt dit niet onder de garantie)

– Fabricagefouten

 

Met de frontriemen en de zadeljuwelen worden extra strass-stenen meegeleverd. De kwaliteit van de strass-stenen is erg goed, maar het kan niet altijd voorkomen worden dat de kastjes iets open buigen, door bijvoorbeeld een voorpluk die er achter blijft hangen. Dit valt zelf simpel op te lossen met de extra stenen en valt dus niet onder de garantie.

Om dit te voorkomen dient de voorpluk voorzichtig los gehaald te worden wanneer er enkele haren blijven haken. Ook kan je er voor kiezen om na aankoop een laagje blanke nagellak op de steentjes te doen. Hierdoor blijven de steentjes beter zitten. Echter kan het zijn dat de steentjes minder mooi glimmen na aanbrengen van de nagellak.

 

Wanneer u aanspraak wilt maken op de garantie kunt u contact opnemen via de mail.

 

Schade buiten de garantieperiode

Het kan natuurlijk gebeuren dat uw (handgemaakte) product beschadigt raakt. Reparatie is vaak mogelijk, maar dit hangt af van de schade. U kunt het beste contact opnemen via de mail met een foto van de schade. Dan kunnen wij samen overleggen wat de opties zijn.